onsdag 2 januari 2013

Jag gillar: #2 Drops Fabel


Jag gillar Drops Fabel idag. Drops Fabel är ett tunt strumpgarn från Garnstudio som kostar 26-31 kr ute i handeln. Och det är fantastiskt! Det är trevligt att sticka med, mjukt och lent och hållbart. Och det går att tvätta i 40 grader. Bara positiva saker alltså! Jag har t.ex. stickat mammas julklappstrumpor i Fabel, och de här korta strumporna jag stickade förra sommaren. Om jag ska säga något negativt om Fabel så tycker jag inte att färgerna alltid är så snygga. Det är lite knasiga mönster ibland, och jag hade önskat lite bättre färgställningar. Men många är fina, och det är kanonkul att sticka med självrandande garn. Och gillar man inte färgerna kan man ju alltid färga själv, som jag gjort här.

2 kommentarer:

  1. jag gillar oxå fabel, ett mycket behagligt garn på alla punkter!Väldigt hållbart!Har ett par strumpor som jag går i mycket i alla säsonger och bara behövt lappa en gång!=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande! Får kika på din blogg och se om jag hittar dem :)

      Radera

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...