lördag 31 oktober 2020

Utmaning: en lagning om dagen i November

Har du liksom jag en megahög med kläder som ska lagas hemma? Jag gillar ju egentligen att laga, särskilt när det är klart! Den tillfredsställelsen, när jag förlängt livet på ett plagg, är rätt oslagbar! Men jag är ändå så kass på att få tummen ur...


Jag såg dock att Johanna Nilsson och hennes kompanjon Jennie gav sig på att göra en lagning om dagen i oktober. Lysande tyckte jag men upptäckte det några dagar in i oktober och då går det inte att hoppa på! Jag är en sån som måste vara med från början. Att läsa bok tre i en bokserie först eller att se uppföljaren innan film nummer ett är inte ett alternativ för mig! Därför bestämde jag att det får bli i november istället.

Så, under varje dag i november ska jag göra minst en lagning från min megalaghög! Och ja, det kommer räcka månaden ut. Jag har även konstaterat att fix gills med eftersom jag har en del plagg som inte är trasiga men behöver ändras till förmån för min form. Så, det är novembers utmaning. Det kommer bli små och stora lagningar och fix, alla räknas! 


Är det någon mer som är med mig? Kom igen nu, det är bara att få tummen ur, det är därför jag skriver här på bloggen! Då går det liksom inte att backa ur. Där kan ju folk kommer hålla koll på mig så jag sköter mig. Jag kommer även rapportera på instagram. Och nu tror jag att jag snor någon annans citat men det får jag för det är så bra; det är bättre att det blir av än blir snyggt! För det viktigaste är ju att plaggen blir lagade och använda än att man använder några konstens regler. I lagning finns det ju inget rätt eller fel ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...