söndag 28 juni 2020

Jocelyn

Idag tipsar jag om en småskalig favorit. Jag har inget dåligt samvete när jag handlar bra grejer från små hantverkare som gör det de gör själva eller i liten schysst produktion i Europa. Tidigare i våras tipsade jag om mina favoriter Lille-Lo och Rino.se. Jag tänkte nog att det ska bli en liten följetong. Så idag tipsar jag om Jocelyn.


Ok, den här bilden har ni sett innan men det skadar inte att se mina tegnellisar en gång till. Visst är de fina! Den här våren har jag inte orkat nåt särskilt med mina örhängen utan använt samma gamla handgjorda piercingsmycken från Etsy varje dag. Förutom när jag festat till det lite och använt de här! För de är ju helt adorable!

Jocelyn är utbildad inom grafik och sömnad bl.a. och gör alla sina smycken själv hemma. De görs i polymerlera och de är helt fantastiska! Stora och rejäla med en härlig tyngd i vilket jag gillar. Det passar dessutom utmärkt till mina 2mm hål så de inte drar ihop sig.


Förutom tegnellisarna har jag de här. Jag köpte dem för några veckor sedan vid ett släpp, vilket görs då och då, och då får man vara snabb! Följ och håll koll på instagram. Men det finns alltid fina inne i lager. De här heter Havsglas vilket passade mig ypperligt eftersom jag samlar på havsglas.

Jocelyn gör inget annat än det här så support your local helt enkelt! Just nu, till och med söndag, är det faktiskt 30% rabatt på alla örhängen. Så passa på att haffa ett par du gillar! Jag är sugen på ett helt gäng till ska avslöjas. Webbshoppen hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...