tisdag 5 maj 2020

Nya, och väldigt snygga, örhängen


Jag fick en del uppmärksamhet för mina nya örhängen av kollegorna idag. Kan inte klandra dem, de är amazing! En kollega frågade dock om inte örhängen innefattades av det cirkulära. Jag upplyste honom om att utmaningen är slut, att jag får köpa nytt igen och att smycken faktiskt inte innefattades av utmaningen ändå. Han såg faktiskt lite kränkt ut.

Jag kan erkänna att jag inte tvekade alls när jag såg dem. Anders Tegnell som örhängen var jag bara tvungen att ha. De dök upp i flödet på instagram och det är Jocelyn Superstar som gör dem. 299 kr kostade de och det tyckte jag var väldigt värt! Du hittar dem i webbshopen här. Riktigt bra design och hantverk får kosta en del. Jag tror dock inte Tegnell himself skulle bli supersmickrad. Han har inte varit sugen på att kommentera tatueringen som är förlagan.

Anledningarna till att inte smycken innefattades av Circular fashion challenge förra året är några stycken. Dels är jag inte storkonsument då jag i regel enbart använder örhängen och min förlovningsring. Jag använder i stort sett bara kitsch (inga blood diamonds här inte) och om de inte är från second hand är de alltid från en indiedesigner eller hantverkare. Det har blivit lite etsy, lite souvenirbutiker och mitt favoritställe av all times i Tallinn, Oma Asi, som jag även har bloggat om tidigare. Och de här nu. Små designers stödjer jag gärna om jag hittar något jag gillar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...