fredag 3 januari 2014

Nyårslöften


I år har jag faktiskt två handarbetsrelaterade nyårslöften. Jag har aldrig nyårslöften annars. Jag tycker att det är töntigt. Men i år har jag insett att det behövs.

Det första är att jag under 2014 ska göra klart alla mina UFO:n. Jag måste verkligen tvinga mig på något sätt nu för nu är det illa. Den krokade filten är undantagen, för det kan jag inte riktigt lova med tanke på den beräkning jag gjorde för ett tag sedan. Men enligt Ravelry har jag just nu 13 UFO:n och de måste bli klara! Ca ett i månaden ska jag väl klara av? En och annan kanske blir upprepad, men det är ok, så länge de inte fortgår att vara UFO:n. Och ett, bara ett WIP (Work In Progress, jag vet jag hatar förkortningar men ändå) får jag ha igång under tiden jag gör klart UFO:na. Just nu har jag förvisso två, men det är bara nu det är ok eftersom jag påbörjade båda 2013.

Mitt andra nyårslöfte är att jag ska lägga in hela min stash i Ravelry. Det skrämmer mig lite eftersom jag har så jäkla mycket garn. Restgarner som begränsar sig till mindre än ett helt nystan, okända garner och växtfärgade garner skippar jag. Någon måtta får det vara på det hela. Och jag ska börja med mina strumpgarner tänkte jag. Så får jag börja med något jag verkligen gillar! Jag har tänkt ha gjort det innan jag börjar jobba på tisdag igen. Men vi får se hur det blir med den saken.

På bilden syns mitt fina banangarn som jag köpte på Syfestivalen i Borås i höstas. Det ska bli en krokad halstub av dem tänkte jag.

2 kommentarer:

  1. Ambitiöst att lägga in hela stashen på ravelry. Jag gjorde en inventering av mitt garn innan jul och bestämde mig att i år ska jag först och främst använda garn jag har och ska jag köpa garn är det till projekt jag ska börja med omgående!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nån sån idé har jag också, men vi får se hur det går...

      Radera