torsdag 6 februari 2020

Vilket garderobsmonster är du?

Precis i början av det här året såg jag ett begrepp flimra förbi som lät intressant. Jag såg ordet garderobsmonster hos Myrorna. Det lät ju intressant. Det är lite oklart vad egentligen ett garderobsmonster är dock. Jag trodde mest man hade ett. Men det är ok så. Man måste inte förstå allt. Jag svarade dock helt sanningsenligt på testet och valde det alternativet som passade bäst på alla frågor. Resultatet blev som följer:


Jag måste säga att jag blev rätt nöjd med mitt resultat. Ett superhjältemonster alltså! Jag är gärna en förebild för andra och när det gäller mina kläder tar jag ändå ett miljöansvar eftersom det är second hand i första hand. Sen det där med att peppa sina vänner. Det tycker jag nog att jag gör även om andra kanske snarare anser att jag skammar. Men det handlar nog mer om deras eget dåliga samvete!

Gå in på Myrorna och gör testet här. Det består av fem frågor och man gör det på ett kick. Jag tror det kan vara en ögonöppnare både vad gäller konsumtions- och klädvanor. Och så är det ju alltid kul att höra att man är felfri! Så, vilket garderobsmonster är du? Låt mig veta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...