tisdag 26 mars 2013

Sista projekten

Jag har ett par grejer från krokningsprojektet som jag ännu inte visat. Så det är ju bäst jag gör det så att ni inte missar något.


Ett par handledsvärmare i bikupemönster och Visjögarn från Östergötlands ullspinneri. Trevligt garn och trevlig struktur. Det kommer säkerligen bli fler sådana.


Ett armband krokat med kroknål 2mm i tunt perlgarn. Något ska man ju kroka med en så smal kroknål. Jag virkade en blomma och en hank med luftmaskor som låsmekanism. Inte den mest avancerade designen kanske, men det blev ganska fint ändå. 


En mössa krokad runt av garnet Romy från Red heart, köpt på Gekås. Jag vet inte om jag riktigt gillade passformen på mössan men det blev ganska effektfullt med de två olika garnerna. Beskrivningen hittade jag här.

Nu kanske man kan tro att jag är trött på krokning och vill ha paus ett tag, men faktum är att jag redan börjat på ett nytt projekt. Vi har möblerat om lite i lägenheten och köpt kuddar på Ikea som skall ingå i inredningen. Jag ska göra kuddfodral. Det första blir krokat. Sedan tänkte jag faktiskt sticka ett, virka ett och även nålbinda ett. Det blir förhoppningsvis bra.

2 kommentarer:

 1. Krokning....det är smittsamt vill jag lova.Har kikat runt hos dej och nu käns det som att jag fastnat på kroken :).Det är ju så himla kul.Fina grejer du gjort...dom där provlapparna är jättefina,bra idé att sy en filt av dom.
  Ha en bar dag ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Krokning är väldigt skoj ja :)

   Radera