tisdag 26 februari 2013

Garnköp gone bananas på mässa


Jag gick lite bananas på symässan i Kviberg i helgen. Man kan fundera över om jag var nykter. Men jag har ju en speciell garnkassa så jag blir inte mer fattig än nödvändigt av det här. Jag passade helt enkelt på att köpa fina garner som jag annars har svårt att få tag på. Jag köpte en härva Malabrigo Lace som ska bli något mysigt, tre härvor Drops lingarn som verkar vara på väg bort och jag gillar att sticka disktrasor av det, ett nystan Kauni som jag har varit sugen på att testa länge, en härva kanonfint gult garn i ull och bambu och det bästa och dyraste kan man väl säga: en härva grön, handfärgad 100% silke som jag inte riktigt vet vad det ska bli men det är det dyraste jag någonsin köpt! 250 kr kostade det men det liksom kallade på mig! Det kan hända att det blir en skir estnisk sjal av det. Sedan köpte jag tre små snuttar till min filt, två kroknålar med kabel och en liten rundsticka i 2.5mm som jag behöver till ett mössprojekt. Nu har jag inte nåt kvar i garnkassan knappt, men det får det ha varit värt!

4 kommentarer:

  1. Anledningen till att jag inte åkte dit ;)

    Eller: anledning två då, den första var att jag fortfarande är sjuk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trist att du är sjuk. Och man kan gå där utan att köpa nåt. Men att vara onykter på symässa rekommenderar jag inte ;)

      Radera
  2. Härliga inköp. Du får försöka sälja lite färdiga alster. Då blir det klirr i kassan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, jag ska försöka det. Funderar på att skaffa en speciell blogg för mina försäljningsgrejer.

      Radera

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...