fredag 7 mars 2014

Ännu mera garn

Ja jag är garnberoende. Jag erkänner. Så igår när Stickklubben Göteborg träffades hos Knit & Purl gick det ju inte att undvika att köpa garn.


För det första så upptäckte jag att Susanne hade Rowan Summer Tweed till ett bra pris och eftersm jag är svag för tweedgarner och älskar gult så var jag helt enkelt tvungen att köpa de sju nystan av det gula som fanns. Jag har fyra härvor grönt sedan innan och kände bara att jag behövde mer. Jag hade ingen plan med dem då när jag köpte dem, men nu har jag kommit på att jag vill sticka en gul tröja med gröna ärmar. Jag ska faktiskt våga mig på att sticka en tröja till slut. Trots att jag är tjock och aldrig har stickat någon tröja förr. Jag har hittat ett mönster jag gillar, men jag avslöjar det inte ännu, för jag vill inte säga för mycket. Man vet aldrig, det kanske blir en sjal till slut.


Jag har inte varit hos Susanne på evigheter (sedan i höstas) och jag är ju sjukt svag för strumpgarner, och särskilt Opal, så jag fick lov att köpa två nystan. Ett grönt för att grönt är fint, och ett med glitter i för att det har jag inte, och det behöver jag nog i min filt... Men vem behöver inte ett par glittriga strumpor liksom?

7 kommentarer:

 1. Du kommer få en ursnygg tweedkofta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag hoppas på det😀 Fast det ska bli en tröja😉

   Radera
 2. Det kommer bli finfina plagg av dina inköp. Saknar dig hos Susanne.... var ju evigheter sen man träffa dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas på det! Jag saknar att gå dit och träffa dig med. Men just nu tar jobbet knäcken på mig och tisdagar är min längsta dag...

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera