tisdag 4 januari 2011

Evighetssjal


Jag sa ju att jag skulle bli bättre på att blogga så nu gör jag ett försök. Jag bestämde mig för att jag behövde börja på nåt nytt (jag är dock inte en extrem startitis:er, har precis lärt mig ordet) men jag har ju ändå en del annat att göra. Och jag har länge velat sticka fina spetsmönstrade sjalar och surfade runt lite, men alla mönster jag hittade verkade krångliga och jag förstod dem inte ens när jag läste igenom dem. Så hittade jag det här. Det verkade bra så jag satte igång direkt, och enkelt var det! Och det är ju jättebra att den startas uppe vid halsen men är trekantig hela tiden så det gör inget om garnet tar slut. Vid närmare eftertanke måste det vara det mönstret som min fd kollega Kerstin berättade om för något år sedan. Men nu går det långsamt. Ju större den blir desto långsammare går det ju... Men den ska bli klar nån gång! Jag hade lite Drops Karisma jag började med och så blandade jag i lite växtfärgat jag producerade de sista veckorna på Löftadalen i våras.

I övrigt vet jag inte om den här bloggen är lite trist kanske? Borde kanske liva upp den lite? Jag har funderat på en tävling kanske. En sån där som man ska kommentera inlägget och länka till i sin egen blogg för att vara med och tävla. Vad tror ni om det? Alla som tycker att jag ska göra något sånt räcker upp en hand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...