måndag 22 mars 2021

Visa strumporna!

Igår, 21 mars, var det Internationella downs syndrom-dagen igen och dags att rocka sockorna. Jag gjorde givetvis det. En enkel grej för att visa att det är ok att vi är olika. Mitt lifehack är att spara de hela strumporna som har trasiga makar och göra nya par av dem. Då blir det olika mer än en dag om året. Och hållbarare än att slänga hela strumpor.


Och apropå strumpor, passa på att visa dem i allmänhet sådär. Jag går ofta med egenstickade tunna ullstrumpor till vardags. Då skulle det vara synd och skam att inte visa dem. Me även lite trökiga köpestrumpor ska få synas tycker jag! Jag går nästan alla dar i veckan i kjol eller klänning med leggings. Alternativet till att visa strumporna är att peta in dem i leggingsen. Eller gå barfota. Det är både knöligt och obekvämt och strumpbyxor är inte ett alternativ. Och visst är det rätt fräsigt med synliga strumpor?! Märk väl ett annat hopplockat par av strumpor rocka sockorna-style. 

Annars då? Är du team visa strumpor eller team "strumpor är underkläder som inte ska synas"? Och tyckte du detta inlägget var innehållslöst och tråkigt kan jag teasa om att nästa blir en hit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...