fredag 15 oktober 2010

Dålig!

Jag har varit på tok för dålig på att blogga det senaste! Men jag har haft väldigt mycket med jobbet och skolan. har varit ute på VFU nu och det var så roligt! Vill bara tillbaka direkt. Jag är jättesugen på nästa termin när slöjden börjar och jag har blivit riktigt peppad av träslöjd!

Men jag har pysslat en del ändå. Jag har gjort några vanliga handledsvärmare och dragit fram mitt lapptäcke jag håller på med. Men jag behöver mer gult tyg. Så gula tyger, mönstrade som omönstrade får ni gärna donera:)

Jag försökte också sticka en mönstrad sjal men det gick i stöpet. Men det ska jag få igång så fort jag har tid, dvs nån gång 2023 eller så;) Så har jag köpt en ny mobil med så ett nytt mobilfodral ska jag virka. Kände att jag inte orkar nålbinda den här gången, och jag blev väldigt sugen på att ha det turkosa ullgarnet jag gjort en del i och det verkar vara superwash-behandlat så att nålbinda i det verkar ju inte optimalt. Så virka blir det, och jag ska pilla med det i helgen tänkte jag:)
Så har jag shoppat en nystmaskin och garnvinda på tradera med, oh joy! Tyvärr verkar garnvindan ha fastnat någonstans på vägen men jag har börjat söka den nu, så jag hoppas den kommer, annars blir jag gramse!

Det var väl ungefär vad jag håller på med just nu. Jag försöker så mycket jag orkar och hinner virka till marknaden nästa lördag med. Hoppas många kommer! Jag får ändå visa något jag gjort med och jag väljer att visa dessa smygmaskvirkade handledsvärmarna j en modell ni sett förr, men jag blev så vansinnigt nöjd med de här så dem vill jag visa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar