måndag 16 september 2013

Skene marten 2013


För fjärde året i rad deltog jag, Linda och Ewaleena i Skene marten, dvs den årliga marknaden i Skene. För min del var det i och för sig bara tredje gången jag deltog eftersom jag inte var med andra året, men det var ju ändå fjärde året för oss så att säga. Det började lite trögt men kom igång efter ett tag på lördagen, som dessutom bjöd på strålande solsken. Och för en gångs skull sålde vi faktiskt en hel del växtfärgat garn. Hela 11 härvor såldes. Så vi var himla nöjda!



Ewaleenas raggsockor sålde som vanligt som smör. Och som vanligt "vann" hon tävlingen om vem som sålt mest, men vi var alla nöjda. Jag fick in över 2000 kr inkl. det vi fick in för det växtfärgade garnet så det finns ingenting att klaga på. Lika trevligt som vanligt var det, även om det var lite segt på söndagen. Söndagen säljer alltid sämre och det är alltid mindre folk då. Personligen förstår jag inte riktigt varför marknaden varar i två dagar. Nästa år kanske vi bara är med på lördagen, men vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...