onsdag 4 september 2013

Krokning i nettogarn


De som läst min blogg tidigare vet kanske att jag gillar att köpa garn på Netto. Det må kanske vara lite omoraliskt att köpa så billigt garn, men jag gillar ändå flera av kvaliteterna. Strumpgarnet som jag stickat lite i gillar jag skarpt och jag har även stickat en Gratitude i grönt ullgarn som jag gillar. Ett favoritgarn jag har bland Nettos garner är ett med 70% ull och 30% soya som är helt ljuvligt! Jag gillar dessutom melerade och gradienta garner så det är perfekt för mig. I vintras köpte jag lite sådant när de sålde det förra gången som jag i stort sett gjort slut på och nu när de sålde det igen fick jag helt enkelt fylla på förrådet. Jag lyckades hitta tre av de färger som fanns men jag vill helt klart ha tag på fler av de grönblåa. Döfina!


Jag satte genast igång att kroka en halstub som skall med till Skene marten nästa helg som alla är hjärtligt välkomna till! Vi står där på lördag den 14:e mellan 8 och 17 och på söndag 15:e mellan 9 och 15. Jag har inte haft ork eller lust att hantverka så jättemycket till marknaden men nu är det mindre än två veckor kvar så då får man lägga på en rem i röven. Eller säger man så? Jag gjorde det nu i alla fall.

Jag stod förresten och klämde på virknålarna i bambu på Netto men de kändes kanske lite flisiga. Någon som har någon erfarenhet av dem?

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga färgskiftningar! Såg det i reklambladet men har liksom inte kommit iväg ännu så det är nog för sent. Jag måste också erkänna att jag gillar flera av nettos garner. Blir underbara strumpor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de har fina strumpgarner! Och jag har bara länsat ett Netto du vet så det finns nog mer garn att fynda :)

      Radera

Haul och dagens tips

Igår som ett brev på posten, efter en intensiv jobbperiod, kom ett paket från Sellpy levererat till min dörr. Jag beställer från Sellpy l...