tisdag 21 juni 2011

Frivoliteter


Jag borde lära mig frivoliteter! Det blir så sjukt fint och är ju en sån där gammal teknik som man borde kunna helt enkelt! Men jag har ingen beskrivning och ingen skyttel... Men jag har garn iaf som jag kan frivoliteta med! Jag får nog skaffa en skyttel. Om jag hittar nån jag gillar. Så kan jag göra frivolitetsörhängen att sälja med! Om det är någon som sitter på nån skyttel, gärna med picotpigg, eller nån bok får ni gärna sälja dem till mig! Jag hittade en bra youtubelänk igår som jag får studera närmare när jag skaffat en skyttel.

Annars hade man ju kunnat tänka sig att jag skulle hinna handarbeta mer och även blogga mer nu när jag har sommarlov från skolan. Men så har jag ju inte sommarlov utan jobbar och då hinner jag inte mycket alls. Men jag nålbinder lite i alla fall, eftersom jag måste ha lite mer stuff till marknaden jag kommer vara med på. Och på torsdag ska jag och Anna åka ut till Stoff och Stil och undersöka sortimentet och se vad den nya tygbutiken kan ha att erbjuda i Bäckebol. Ska bli kul!

1 kommentar:

  1. Skyttlar finns på Lerdalaboden i Jönköping. Jag köpte min där.

    SvaraRadera

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...