torsdag 7 april 2011

Behöver man...

...verkligen gå på loppis på torsdageftermiddagen? Behöver man verkligen köpa gröna strumpstickor i storlek 4, bara för att de är gröna? Behöver man en virknål till i ben? Behöver man en delbar dragkedja till? Behöver man fler röda knappar till sin knappsamling? Behöver man gå till Myrins tyger och köpa hippiebatikmönstrat sweatshirttyg för att sy mysbyxor av, trots att man redan har över 10 par?

Svaret får ändå bli ett rungande: JA!

Jag ska ju ändå bli slöjdlärare och jag behöver mer stick-, virk- och sömnadsvana så allt detta är ju faktiskt en investering! Jag köpte strumpstickor från Knit pro i storlek 2.5 igår med till bäbisstrumporna jag stickar. Och så har jag faktiskt världens bästa sambo som alltid säger: "Det gjorde du rätt i", "Klart du ska" och "Det är du värd" när jag shoppar hantverksrelaterade grejer!

2 kommentarer:

  1. Det låter ju helt befriande med sådan inköp och väldigt lustfyllt! Det är klart att du behövde de sakerna. Man blir ju köpsugen bara av att läsa om det!

    SvaraRadera
  2. Tack Maria! Jag köpte tyg idag igen. Och jag fick 10 000 tillbaka på skatten med!

    SvaraRadera

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...