onsdag 23 juli 2014

Basket weave rib socks


Så heter dessa strumpor som blev nr 4 att bli färdiga i Dödergöks sockutmaning. Det blir nog inte åtta par som blir färdiga innan 1 september. Men i den här utmaningen sätter jag ju själv reglerna så det gör ju ingenting! Och den här gången drabbades jag faktiskt av en liten släng av SSS. Det gör jag ju annars så sällan. FSS däremot. Men jag har haft massa annat för mig som att åka på semester och sticka styltakrobater och titta på gays i såpor och läsa Isfolket och sånt. Och jag har ju semester så jag gör ju det jag vill!


Dessa har jag dock hållit på med sedan i början på juni och de blev klara i förra veckan. Garnet är Tant Koftas handfärgade trekkinggarn och jag köpte det när jag var på öppen koffert för några i maj. Jag köpte det eftersom jag ville ha ett knallgult Tant Kofta-strumpgarn och jag ville sticka ett par strumpor med enkel struktur i det. En liten Ravelry-surf senare hade jag hittat ett mönster som kallade på mig. Kanske för att projektbilden till mönstret är ungefär lika gult som mitt garn. Assnyggt blev det i alla fall och de här sitter som en smäck! Fast den ena blev lite större som sig bör. Det ska vara så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...