onsdag 11 april 2012

Tråkig?


Jag funderar över om jag har börjat bli lite tråkig. Jag har snöat in mig lite grand på vissa saker vad gäller mitt stash. Jag har hittat en hantverksmarknad att sälja på 28 april på Lärjeåns kafé och trädgårdar och det är ju väldans kul! Jag hantverkar för fullt inför det så mycket som tiden tillåter. Skolan tar ju lite tid med... Och så ikväll påbörjade jag ett par smygmaskvirkade handledsvärmare till i Svarta Fårets Julia. Jag har redan ett antal par att sälja och marknaden är ju en vårmarknad så kanske att mina smygmaskvirkade handledsvärmare inte är i säsong? Är jag tråkig som kör med mina enkla handledsvärmare och inte snajsar till några snajsiga stickade sjalar eller nåt. Är det fel att vara lite tråkig ibland? Jag gillar dem i alla fall och hoppas att fler gör det. Är det nån som tycker att det är tråkigt att fortsätta med ett vinnande koncept? De är nog annars min storsäljare så...


Jag har även virkat några öronhängen (det heter faktiskt så på småländska). Dessa har jag gjort i pärlgarn nr 8 och virknål nr 1.25. Det är pilligt men ganska tillfredsställande pilligt. Också enkla som skjutton men jag gillar ändå det enkla. Men så tänker jag på min "kollega" Lindas volangsjalar, muffinsmössor och sånt och känner mig lite tråkig igen. Är det ok att vara tråkig?

3 kommentarer:

 1. Du är inte tråkig! Du har nichat dig för lite andra saker än alla andra! Dessutom kan ju inte alla sälja spetsjalr och grejs för då skulle ingen behöva köpa! Tycker det är super bra saker du gör! Mästare på smyggmaskvirkning!

  SvaraRadera
 2. hej!
  jag lyckas inte hitta din mailadress och kan inte skicka meddelande på facebook!! MEN jag vill ha 2 par örhängen. vilka färger har du? maila mig är du snäl
  vänligen
  Britta widegren
  Britta.widegren@norrkoping.se

  SvaraRadera
 3. Nix, aldrig tråkig. Fokuserad på ett område i taget bara ;) Jag har inte heller tålamod till stora spetssjalar även om de är väldigt vackra.

  SvaraRadera