söndag 27 februari 2011

Symässa och sånt


Jag och Lena var på symässa på Kajskul 8 i fredags. Det var lite samma visa som det varit i Kviberg. Massa lappteknikstyger och andra tyger och inte så mycket garn. Och tyger finns det ju massa fina, men jag kan inte riktigt impuslshoppa tyger utan att ha ett projekt till det. Så shoppingen bestod av: en trådrulle, en påse lila knappar, två undertrådsspolar, ett mönster på krokade vantar och en påse restgarner. Helt ok. Tyvärr missade jag att köpa neongul sytråd som jag såg där. Jag gillar neon.
Sedan var vi förbi Stadsmuseet då man brukar kunna hitta bra fynd på bokrean. Jag hoppades på att hitta en bok som heter "Kärlek, nål och tråd" som jag gav till min mamma i julklapp förra julen och där var den för halva priset! Perfekt! Den handlar om syföreningar och dess historia och innehåller både massa fakta, mönster och recept på kakor bl.a. Jättemysig! Och så var jag även förbi Lidl och köpte en stickbok som flera har tipsat om och det var mycket fina mönster i den. Och allt detta köpte jag för min snälla svärmors födelsedagspresent. Jag tror att jag har världens bästa svärmor!
Annars är det fullt ös medvetslös i skolan nu. Måste verkligen rappa på så jag får mycket gjort!

2 kommentarer:

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...