fredag 25 juni 2010

Midsommarhjärta!


Igår fick jag för mig att jag skulle virka julhjärtan. Det är ju snart juli igen (Björn-skämt). Men det gick inge vidare som ni kan se. Jag tyckte nog mönstret var lite bristfälligt. Skyller på det istället för min virkteknik;) Jag använde ett mönster från garnstudio men tror nog att de missade att meddela om garnet skulle tas av och börja om eller inte. Så som jag gjorde blev det inte så bra, men genom det här kan jag nog räkna ut hur man skall göra istället så det blir bättre. Det blir ingen försäljning av det här i Skene iallafall! Men det är nästan så att jag tänker skaffa en liten gran i vinter bara för att få hänga upp det:)

I övrigt så har jag snart gjort en och en halv handledsvärmare i smygmaskvirkning nu. De ska med till Skene iallafall! Och jag letar redan efter ett nytt projekt.

2 kommentarer:

  1. När är det marknad i Skene då? Kan nog behöva mig ett par handledsvärmare i höst
    Charlotte

    SvaraRadera
  2. 11-12 september. Vore kul om du kom! Du kan ju till och med önska lite hur vilken sorts handedsvärmare du skulle vilja ha!

    SvaraRadera

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...