onsdag 18 juni 2014

Stickspår


I söndags var jag med om något trevligt. Det var nämligen Stickspår i Göteborg. Stickspår innebär att en gammal fin spårvagn med 2-3 vagnar kör Ringlinjen runt i Göteborg fylld med stickande damer och herrar. De sistnämnda var dock något frånvarande denna gång. Detta arrangerades av Garnasinne och det var andra gången det gick av stapeln. Det var fantastiskt trevligt med trevligt sällskap, gott fika, fina garner till försäljning, fint väder och framför allt en fantastisk miljö! Det var första gången jag deltog i detta men troligtvis inte den sista. Det var helt enkelt supertrevligt!


Under turen stannade vi till vid Vagnhallen Gårda för kissepaus och där visade det ju sig finnas ett spårvagnsmuseum med ännu fler fina vagnar! Man kan ju bli spårvagnofil för mindre.


Efter spårvagnsturen stannade jag till i Bältespännarparken där det var sticknic eller vad det heter pga World wide knit in public day, eller Världsstickardagen som det heter på svenska. Flera av oss från vagnen var där plus massa andra trevliga kända och okända ansikten. Och så kom även en misstänkt svensexa förbi med en kille med en riktigt snygg tröja som ville skydda oss från Lord Sauron med hjälp av halsband med makaroner i. Ett trevligt inslag tyckte jag! Han fick givetvis komplimanger för tröjan av mig. Dock misstänker jag att han inte var lika såld på den som jag eftersom vi ju är i Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar