torsdag 14 november 2013

Lyxstickorna

Jag har haft en oplanerad bloggpaus. Det här med heltidsjobb som innehåller utvecklingssamtal tar både av tiden och kraften. Och det har varit mycket över huvud taget det senaste. Det har dessutom kombinerats med att jag inte haft så mycket handarbetslust som jag brukar ha heller. Då finns det inte heller mycket att blogga om.


Men jag har i alla fall provat lyxstickorna! I augusti unnade jag mig själv ett par Signature needles från USA eftersom jag hade fått min första lön och tyckte jag var värd dem. De kostade skjortan kan jag säga och det blev faktiskt lite av ett antiklimax när jag till slut fick tummen ur att testa dem. Visst var de bra och trevliga att sticka med, men de var inte spetsigare än mina Knit pro i trä. De sägs ju vara något alldeles vansinnigt spetsiga, men jag menar då alltså att de inte är mer spetsiga än vissa andra.

Jag ska försöka uppbåda lite mer handarbetslust då jag har flera grejer jag egentligen vill göra, jul på gång och även en marknad i slutet på månaden. Men just nu pausar jag lite. Det får man faktiskt ibland.

2 kommentarer:

 1. Härlig färg på det där garnet!
  Jasså du! Du spelade fiol!
  Kanske något att ta upp igen? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Det är lökfärgat :)
   Nja, det tycker jag nog inte. Kan inte ens stämma fiolen själv! ;)

   Radera