tisdag 6 mars 2012

Set färdigt


Jag är äntligen klar med setet jag fick en beställning på för en månad sedan ungefär! Det hade inte behövt ta så lång tid men jag har varit lite vanträdd. Halsduken flöt på bra. Mosstickning är både kul och blir snyggt. Pannbandet funkade med. Patentstickning är ju så kul! Men vantarna var jag lite rädd för. Hela setet är stickat i Järbos Molly eftersom det ska vara till en liten knodd så fick det bli i något utan risk för kli. Då är Molly bra eftersom det både är gosigt och fluffigt så det blir varmt.


Det fanns skepsis mot att göra ett par bäbisvantar i ett så tjockt garn och eftersom jag aldrig gjort något sådant innan och inte hittade någon beskrivning att gå efter fick de göras helt på frihand. Det är inte min starkaste sida. Men jag övar upp mig mer och mer på det. Så vantarna blev riktigt bra faktiskt! Nu hoppas jag bara att mamman blir nöjd med. Annars får jag väl göra om:)

3 kommentarer:

  1. Vad bra det blev och vad kul att du gjorde hål i halsduken ;-)

    SvaraRadera
  2. Tack vad du är gullig! Ja, det var ju ett bra tips! Tack för det:)

    SvaraRadera
  3. Jättegulligt set, hoppas att bebben blev nöjd med =)

    SvaraRadera

Sveriges second handprofil och loppistips #28: Erikshjälpen Rosenlund och dagens hållbara outfit #29

I torsdags var jag faktiskt ute på baluns! Ja, jag vet att vi har restriktioner igen och jag är ändå rätt restriktiv med vad jag gör men här...